Toelichting van Ronald

Dit forum is geopend op verzoek van de algemene ledenvergadering van de Weespertrekvaartmannen schriftelijk te kunnen reageren op onderwerpen die voor het WMK van belang zijn. Het is bedoeld voor leden en aspirant leden van het koor.
Plaats reactie
Ronald
Berichten: 1
Lid geworden op: 10-05-2014 15:46

Toelichting van Ronald

Bericht door Ronald » 10-05-2014 16:10

Als toelichting bij mijn antwoorden:
- Ik zie dat mensen steeds meer muziek opzoeken op YouTube en steeds minder CD's kopen. Muziekopnames zullen geen inkomsten meer opleveren, maar kunnen wel helpen bij de promotie van ons koor. Maar dan werken video opnames beter, en die hoeven niet van professionele kwaliteit te zijn. De kracht van het koor zit ook in de wijze van uitvoeren en dat hoor je niet altijd terug op de opnames. Dus geen energie meer stoppen in de geluidsopnames, ze zijn goed genoeg om nog na te genieten van het concert voor onszelf.
- Met een voorstelling extra, geen geluidsopname (en wel sponsoring) had deze productie kostendekkend kunnen zijn. We kunnen dus dit soort producties ook doen zonder bijdrage van de koorkas. Dan is het wel nodig dat de koorkas garant staat voor eventuele tekorten, en daar hebben we op dit moment niet het geld voor.

Plaats reactie